DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Een bakfiets kopen voor in Leiden

Door een bakfiets te kopen, fietst u comfortabel en gezellig door Leiden met uw kinderen of uw hond. Het is een makkelijk én duurzaam vervoersmiddel. Bij Fietskar.nl zijn wij fan van reguliere en elektrische bakfietsen. We houden van comfort en laten u graag kennismaken met onze vervoersmiddelen. Zo kunt u de bakfiets kopen die past bij uw leefstijl in universiteitsstad Leiden.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Van welk merk wilt u een bakfiets kopen voor in Leiden?

In ons brede assortiment komt u enkele bakfietsen met elektrische aandrijving tegen. Denk hierbij aan de Soci.bike, een bakfiets die volledig elektrisch is. Met deze fiets worden lange afstanden of heuvelachtige routes een stuk eenvoudiger. U kunt ook een bakfiets van een ander merk met een lichte elektrische aandrijving kopen, zodat u ontspant tijdens een van uw fietstochten. Het is ook mogelijk om uw hond te vervoeren in de bakfiets. Wilt u een bakfiets kopen die specifiek geschikt is om vracht te vervoeren in Leiden? Bekijk dan eens onze elektrische cargobikes.

Bestel uw bakfiets in onze webwinkel of breng een bezoek aan de showroom

U kunt uw bakfiets voor in Leiden eenvoudig en snel kopen in onze online winkel. Als u de bakfiets van dichtbij wilt bekijken en een proefrit wilt maken, bent u van harte welkom in onze showroom in Hilversum om een bakfiets te kopen. Heeft u vragen over onze bakfietsen? Bel dan naar 085 – 760 08 84. We staan u graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt