DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een bakfiets voor in Leiden

Door een bakfiets te kopen, fietst u comfortabel en gezellig door heel Leiden met uw kinderen en/of hond bij u. De kans is groot dat u in deze historische stad meer mensen met een bakfiets ziet fietsen. Het is een makkelijk én duurzaam vervoersmiddel. Bij Fietskar.nl zijn wij fan van bakfietsen die al dan niet elektrisch zijn. We houden van comfort en laten u graag kennismaken met onze vervoersmiddelen. Zo kunt u de bakfiets kopen die past bij uw leefstijl in universiteitsstad Leiden.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Van welk merk wilt u een bakfiets kopen voor in Leiden?

In ons brede assortiment komt u bakfietsen van met elektrische aandrijvingen tegen. Denk hierbij aan de Soci.bike, een bakfiets die volledig elektrisch is. Met deze fiets worden lange afstanden of heuvelachtige routes een stuk leuker. U kunt ook een bakfiets van een ander merk met een lichte elektrische aandrijving kopen, zodat u ontspant tijdens een van uw fietstochten. Het is ook mogelijk om uw hond te vervoeren in de bakfiets. Wilt u een bakfiets kopen die geschikt is voor vracht in Leiden? Bekijk dan eens onze elektrische cargobikes.

Bestel de bakfiets in onze webwinkel of breng een bezoek aan de showroom

De bakfiets voor in Leiden kunt u eenvoudig en snel kopen in onze online winkel. Als u de bakfiets liever eerst in het echt bekijkt en een proefrit wilt maken, bent u van harte welkom in onze showroom in Hilversum. Heeft u vragen over onze fietsen? Bel dan naar 085 – 760 08 84. We staan u graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.