035 - 62 49 102 De Grootste Showroom van Nederland!
Webshop Keurmerk Bovag
Dinsdag: 08:30 - 18:00 uur
Woensdag: 08:30 - 18:00 uur
Donderdag: 08:30 - 20:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Vragen? Neem contact met ons op: 035 - 62 49 102
No products in the cart.
Onze winkel is open | In onze showroom houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM | U bent van harte welkom!!
Fietskarren Specialist
Gratis verzending vanaf €75,-
Persoonlijk advies in onze winkel!
Niet goed? Geld terug.

Service van Fietskar.nl

Technische Dienst

Onze vakkundige servicemonteurs zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar op nummer telefoonnummer 035 – 62 49 102 of op service@fietskar.nl.

Kortom: ook bij eventuele problemen zijn wij gewoon uw betrouwbare partner.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: email: postbus@fietskar.nl, telefoon: 035-6249102

Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar fietskar.nl bij is aangesloten.

Betalingsmogelijkheden bij Fietskar

Verschillende betaalwijzen zijn bij ons mogelijk:

  • iDEAL
  • Overschrijving
  • Creditcard
  • Onder rembours
  • Financiering*
  • Contant en PIN

Laatst genoemde is uiteraard alleen mogelijk wanneer u besluit bij ons in de showroom te betalen.

* Indien u uw aankoop wilt financieren is dat bij Fietskar.nl ook mogelijk. Neemt u dan contact op en vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Bezorgen/retourneren

Fietskar.nl bezorgt bestellingen boven de 75 euro in heel Nederland gratis bij u thuis (mits anders vermeld). De bezorgkosten onder 75 euro zijn 5,95 euro. Wij streven ernaar om de producten binnen 3 dagen bij u aan huis af te leveren. Mocht dit niet gerealiseerd kunnen worden dan stellen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Als koper heeft u tot 30 dagen na afleverdatum het recht tot retourneren van de goederen. De kosten hiervoor komen voor rekening van de koper. Echter, in geval van gebreken of verkeerde levering kunt u kosteloos uw product terugsturen.