DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Service van Fietskar.nl

Technische Dienst

Onze vakkundige servicemonteurs zijn 5 dagen in de week telefonisch bereikbaar op nummer telefoonnummer 085 – 760 08 84 of op service@fietskar.nl.

Kortom: ook bij eventuele problemen zijn wij gewoon uw betrouwbare partner.

Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: email: service@fietskar.nl, telefoon: 085 – 760 08 84

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met Stichting Webshop Keurmerk waar fietskar.nl bij is aangesloten.

Betalingsmogelijkheden bij Fietskar

De betaalmethodes die we op dit moment hebben zijn:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Bancontact

Bezorgen/retourneren

Fietskar.nl bezorgt alle bestellingen tegen een tarief van 3,95 per bestelling voor alle pakketten onder de 10 kilogram. Daarboven bedragen de verzendkosten 5,95 euro Wij streven ernaar om de producten binnen 3 dagen bij u aan huis af te leveren. Indien dit ons niet lukt laten wij dat zo snel mogelijk weten. Bij de aankoop van een Bakfiets maken we een afspraak met u om uw Bakfiets persoonlijk thuis af te leveren. Bij levering van een Bakfiets geven we natuurlijk altijd even tekst en uitleg over de fiets.

Als koper heeft u tot 30 dagen na afleverdatum het recht tot retourneren van de goederen. Uw retour is gratis te verzenden na het aanmelden van de retourzending. Bekijk de retourpagina om verdere informatie te vinden over ons retourproces.

Tarieven voor verzending

Nederland:

  • 3,95 euro voor alle pakketten tot 10 kilogram
  • 5,95 euro voor alle pakketten vanaf 10 kilogram (hierbij is te denken aan fietskarren en bagagekarren)

België:

  • Groot pakket (zoals bijvoorbeeld fietskar) 50,00 euro
  • Klein Pakket (accessoires en diversen) 10,00 euro

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Service & onderhoud

Door onze ruime ervaring van ruim 30 jaar op het gebied van fietskarren kunnen wij u in onze showroom een deskundig advies geven. Of dit nu gaat om een fietskar voor uw kinderen of een bagagekar voor uw reis naar Vietnam, wij praten u graag bij over de voors en tegens van de verschillende fietskarren. Onze verkopers zijn vaak ook zelf gebruikers en dus zijn de reviews uit de eerste hand. Profiteer dus van een persoonlijk advies en reken op onze deskundigheid die wij in vele jaren hebben opgebouwd.

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday