DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een huif voor uw bakfiets

Een huif is onwijs handig voor mensen met een bakfiets. Door een huif over uw bakfiets heen te plaatsen, zorgt u ervoor dat passagiers en spullen droog blijven bij regen. Ook is een huif fijn bij hevige windvlagen. Bent u daarom op zoek naar een geschikte huif voor uw bakfiets? Bij Fietskar.nl hebben we een ruim assortiment huiven beschikbaar.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Welke huif past het best bij uw bakfiets?

Vanuit onze winkel in Hilversum bieden we u een ruime keuze aan accessoires voor de bakfiets aan. Ook een huif voor uw bakfiets valt hieronder. Maar welk type is het meest geschikt voor u om een overdekte bakfiets te krijgen? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Uiteraard zijn er verschillende formaten beschikbaar. Voor iedere bakfiets is er wellicht een ander model geschikt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een huif voor uw bakfiets te kiezen van specifieke materialen.

Ontdek ons complete aanbod

Wat dacht u van een Carqon bakfiets of van een Lovens bakfiets? Alle bakfietsen uit ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, waardoor u nooit een verkeerde keuze maakt. Heeft u vragen of wilt u graag telefonisch advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.