DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een huif voor uw bakfiets

Een huif is erg handig voor mensen met een bakfiets. Door een huif te plaatsen, zorgt u ervoor dat passagiers en spullen droog blijven bij regen. Ook is die overkapping fijn bij hevige windvlagen. Bent u daarom op zoek naar een geschikte huif voor uw bakfiets? Bij Fietskar.nl in Hilversum hebben we een ruim assortiment aan huiven beschikbaar.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Welke huif past het best bij uw bakfiets?

Vanuit onze winkel in Hilversum bieden we u een ruime keuze aan accessoires voor uw bakfiets aan. Ook een huif voor uw bakfiets valt hieronder. Maar welk type is het meest geschikt voor u om een overdekte bakfiets te krijgen? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. Uiteraard zijn er verschillende formaten beschikbaar. Voor iedere bakfiets is er wellicht een ander model geschikt. Daarnaast kiest u uit verschillende specifieke materialen. U heeft bovendien keuze tussen verschillende merken. U koopt bij ons:

In ons brede assortiment vindt u voor ieder model handige accessoires.

Ontdek ons complete aanbod

Iedere bakfiets en accessoire uit ons assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daardoor maakt u nooit een verkeerde keuze. Heeft u vragen of wilt u graag telefonisch advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden met plezier al uw vragen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt