DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Verschillende merken fietskarren en bakfietsen

Of het nu een nieuwe fietskar of een bakfiets is, wij bieden alleen de beste merken en de beste producten aan. Wij werken samen met merken waar we op vertrouwen en waarvan de kwaliteit bewezen is. Iedereen is anders en iedereen heeft andere behoeftes. De door ons gekozen merken bieden een gepaste oplossing voor uw wensen op het gebied van fietskarren en bakfietsen.

Diverse merken fietskarren

Een fietskar is een mooie uitbreiding van uw fiets waar u uw kinderen, huisdieren of bagage in kwijt kunt. De fietskar bevestigt u achter de fiets, waarna u zorgeloos de weg op kunt. Wilt u een fietskar kopen? Kies dan uit ons ruime aanbod. We hebben diverse fietskarren voor elektrische fietsen.

burley-fietskar-online-kopen

Burley

Burley-fietskarren zijn van een goede kwaliteit en zijn breed inzetbaar. Burley maakt zowel kinderkarren als bagagekarren.

croozer-loco-fietskar-online-kopen

Croozer

Wilt u een stukje wandelen of joggen met uw kind of wilt u een fietstochtje maken met de hond achter de fiets? Croozer maakt zowel kinderkarren als hondenkarren.

pegasus-fietskar-online-kopen

Pegasus

Pegasus-fietskarren zijn zeer degelijk en van perfecte kwaliteit. Ze zijn voorzien van gepatenteerde vouwmechaniek voor gebruiksvriendelijk vervoer.

thule-loco-fietskar-online-kopen

Thule

Zoals u gewend bent van Thule, biedt dit merk veiligheid, degelijkheid en slimme ontwerpen, maar dan toegepast op fietskarren. Thule biedt een groot assortiment aan fietskarren aan waarin u zeker een geschikte optie vindt.

Winther

Winther-fietskarren zijn degelijke fietskarren voor dagelijks gebruik. De producten van Winther brengen uw kind comfortabel en veilig naar uw bestemming.

XLC-fietskar-online-kopen

XLC

XLC-fietskarren zijn betrouwbaar en kunnen naar eigen inzicht worden aangepast met accessoires.

Diverse merken bakfietsen

Wilt u liever een bakfiets kopen, in plaats van een fietskar? Ook dan hebben we volop keuze voor u. Bij een bakfiets zit de bak vast aan de voorkant van de fiets, waardoor u uw kinderen, huisdieren of bagage tijdens het fietsen in de gaten kunt houden.

carqon-fietskar-online-kopen

Carqon

Carqon-bakfietsen staan aan de kant van het hoge segment, maar zijn vooral overtuigend door het moderne design en de perfecte rijeigenschappen. Carqon biedt het nieuwste op het gebied van de elektrische bakfiets aan.

Lovens

Lovens is een van de nieuwste en meest moderne merken binnen de branche van bakfietsen. Sinds 2021 produceert Lovens elektrische bakfietsen van de meest hoogwaardige kwaliteit.

urban-arrow-fietskar-online-kopen

Urban Arrow

Urban Arrow is de pionier op het gebied van de elektrische bakfiets van Nederlandse bodem. Met een uniek concept bieden de bakfietsen van Urban Arrow een ontwerp aan dat meegroeit met de behoeftes van de gebruiker.

soci.bike-fietskar-online-kopen

Soci.Bike

Bakfietsen van Soci.Bike staan bekend om hun old school design in een eigentijds jasje. Soci.Bike maakt bakfietsen van een uitstekende kwaliteit.

johnny-loco-fietskar-online-kopen

Johnny Loco

Johnny Loco is vooral bekend van de beach cruisers, maar levert nu ook mooie bakfietsen. Johnny Loco maakt fietsen met een klassiek design in combinatie met goede rijeigenschappen en topkwaliteit.

bakfiets.nl-fietskar-online-kopen

Bakfiets.nl

De bakfietsen van Bakfiets.nl zijn degelijke fietsen voor dagelijks gebruik. Met de kenmerkende houten bakken en ruime keuze aan verschillende modellen zijn de bakfietsen van Bakfiets.nl voor iedereen een geschikte optie.

gazelle-fietskar-online-kopen

Gazelle

Gazelle is voor iedereen bekend, maar ze zijn nieuw op de markt op het gebied van elektrische bakfietsen. Reken op Gazelle-kwaliteit in de vorm van de ultieme elektrische bakfiets voor dagelijks gebruik.

triobike-fietskar-online-kopen

Triobike

Triobike-bakfietsen zijn bakfietsen die voor zichzelf spreken. Ze hebben een uniek ontwerp dat net een beetje anders is dan de traditionele bakfiets.

Ca Go Bike

De Ca Go Bike-bakfietsen zijn voorzien van een krachtige motor en een extra veilige, stevige bak speciaal om uw kinderen in te vervoeren. Ongekende kwaliteit, comfort en duurzaamheid: dat is waar dit fietsenmerk voor staat.

Ontdek onze overige producten

Bij Fietskar.nl hebben we nog veel meer dan enkel fietskarren en bakfietsen. Wij bieden allerlei vervoersoplossingen voor de fiets aan. Zo vindt u bij ons ook:

Met diverse accessoires kunt u onze producten naar wens uitbreiden. Zo creëert u precies de oplossing die u nodig heeft.

Vraag ons gerust om advies

Vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime assortiment? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs denken namelijk graag met u mee. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 760 08 84. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fietsenwinkel in Hilversum, waar u desgewenst vrijblijvend een proefrit kunt maken. Dat is de service die u van ons kunt verwachten.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt