DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een overdekte bakfiets

Met een overdekte bakfiets heeft u nooit last van regenval. De spullen of kinderen die u vervoert, zijn bedekt en worden dus niet nat. Zo kunt u er elke dag op uit en is uw fietstocht dus niet afhankelijk van het weer. Ideaal toch? Wanneer u graag een overdekte bakfiets wilt aanschaffen, schakelt u ons in. Bij Fietskar.nl hebben we namelijk jarenlange ervaring en beschikken we over een ruim aanbod aan bakfietsen.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Een overdekte bakfiets uitkiezen aan de hand van professioneel advies

Enkele bakfietsen in ons assortiment zijn overdekt of kunt u overdekt maken met een regenhuif. Wanneer u een overdekte bakfiets zoekt, hebben we dus voldoende keuze. Onze professionals denken graag met u mee om de juiste bakfiets te vinden. Kies voor het Riksjamodel van Bakfiets.nl, dat volledig overdekt is met een huif die de inzittenden beschermt tegen zon en regen. Urban Arrow heeft bakfietsen met een afgesloten box voorop, die geschikt is om voedsel of pakketten te bezorgen. U kunt ook denken aan een Gazelle Makki met een huif. Voor Triobikes verkopen we ook huiven. Of is een elektrische bakfiets van het merk Lovens meer iets voor u? Bovendien zijn de bakfietsen van onderstaande merken overdekt te maken met een afdekhoes:

Stel ons al uw vragen

Via onze webshop bekijkt u alvast ons complete aanbod. Uiteraard geven we graag tekst en uitleg over een overdekte bakfiets of een van de andere modellen bakfietsen die bij ons te koop staan. Kom daarom gerust langs in onze winkel in Hilversum of neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt