DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Overdekte bakfiets

Met een overdekte bakfiets heeft u nooit last van regenval. De spullen en eventueel de kinderen die u vervoert, zijn overdekt en worden dus niet nat. Zo kunt u er elke dag op uit en is uw fietstocht dus niet afhankelijk van het weer. Ideaal toch? Wanneer u graag een overdekte bakfiets wilt aanschaffen, kunt u hier ons uitstekend voor inschakelen. Bij Fietskar.nl hebben we namelijk al meer dan dertig jaar ervaring en beschikken we over een ruim aanbod aan bakfietsen.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Een overdekte bakfiets uitkiezen aan de hand van professioneel advies

Wij vinden kwaliteit uitermate belangrijk en hebben daarom enkel bakfietsen in ons assortiment opgenomen die aan al onze kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor weet u zeker dat u nooit een miskoop zult doen. Wanneer u een overdekte bakfiets zoekt, hebben we voldoende keuze. Onze professionals denken graag met u mee om de juiste bakfiets te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Gazelle Maki, die uit te breiden is met een huif of afdekhoes? Of is een elektrische bakfiets van het merk Lovens meer iets voor u?

Stel ons al uw vragen

Via onze webshop bekijkt u alvast ons complete aanbod. Uiteraard geven we graag tekst en uitleg over de verschillende modellen bakfietsen die bij ons te koop staan. Kom daarom gerust langs in onze winkel in Hilversum of neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.