DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een elektrische bakfiets met een deurtje

Bent u op zoek naar een elektrische bakfiets met een deurtje, zodat uw kinderen gemakkelijk in en uit kunnen stappen? Deze vindt u bij Fietskar.nl in onze showroom in Hilversum of in onze webshop. Met een elektrische bakfiets haalt u gemakkelijk de kinderen op van school, doet u boodschappen of maakt u gewoon een leuke fietstocht!

Bekijk hier onze bakfietsen!

De voordelen van een elektrische bakfiets met een deurtje

Wilt u een bakfiets kopen, maar bent u bang dat deze zwaar zijn om op te fietsen? Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken met een elektrische bakfiets. De aandrijving van de elektrische bakfiets zorgt ervoor dat u de hele dag gemakkelijk rondfietst, en met een handig deurtje in de bak stappen uw kinderen gemakkelijk in en uit. U vindt bij ons verschillende bakfietsen met een deurtje in de bak, zoals de Carqon Classic E2. Deze bakfiets vult u gemakkelijk aan met verschillende handige accessoires van Carqon, zoals een comfortabele kussenset.

Kom langs en maak een proefrit

Breng een bezoek aan onze showroom om een proefrit te maken op een elektrische bakfiets met een deurtje uit ons assortiment. Hier vindt u ook een breed aanbod aan andere elektrische fietsen, zoals de Lovens Explorer. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bereik ons telefonisch via 085 – 760 08 84 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt