DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Koop een fietskar voor in Rotterdam

Wilt u een fietskar om fietstochten mee te maken in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Fietskar.nl. Wij zijn Nederlands grootste showroom en zijn gevestigd in Hilversum. Alle producten die we verkopen, bestelt u gemakkelijk in onze webshop. Als u de artikelen graag eerst in het echt ziet, bent u van dinsdag tot en met zaterdag welkom in onze vestiging.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar wilt u aanschaffen voor fietstochten door de havenstad?

We beschikken over fietskarren, zoals de Dolphin-fietskar van Winther, die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een fietskar bestellen waar een kind in past, maar zijn een hondenkar en bijpassende accessoires ook een mogelijkheid. Als u wilt hardlopen met de kar, kunt u ook een speciaal sportmodel overwegen. Zo zijn er zelfs modellen geschikt voor skiën, joggen en hiken. Wilt u liever een bakfiets kopen in Rotterdam? Dan zit u zeker goed bij onze winkel, want we verkopen verschillende goede bakfietsen.

Bestel de gewenste kar in onze webshop of kom langs in onze showroom

Als u al weet welke fietskar u wilt, bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Wij verzenden onze producten in heel Nederland. U kunt dus ook bij ons terecht voor een fietskar in Den Haag. Twijfelt u tussen bepaalde modellen? Kom dan langs in onze showroom voor een proefrit of neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84 of door het contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van advies.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt