DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Koop een fietskar voor in Den Haag

Heeft u een fietskar nodig voor uw fietstochten in Den Haag? Neem dan een kijkje in de webshop van Fietskar.nl of breng een bezoek aan onze showroom in Hilversum. Al sinds 1982 doen we veel ervaring en kennis op, welke we graag met u als klant delen. Een fietskar koopt u dan ook het best bij ons, waarna u er veel plezier aan beleeft als u fietst in Den Haag.

Bekijk hier onze fietskarren!

Fiets rond met uw hond of kinderen in de fietskar door het mooie Den Haag

Als u op zoek bent naar een fietskar die u kunt gebruiken in de Hofstad, heeft u de keuze uit meerdere soorten. Zo zijn er karren die geschikt zijn voor kinderen en zijn er hondenfietskarren, waarin u uw geliefde hond vervoert. U vindt bij ons verschillende prettige modellen, zoals:

Naast een kar koopt u ook bijbehorende accessoires, waarmee u de kar nog comfortabeler maakt. Denk hierbij aan zitkussens, kinderzitjes en regenhoezen. Maak uw fietskar compleet en fiets gezellig met uw kind of hond in de kar door de stad of over de Scheveningse boulevard. Koopt u liever een fiets waar al een bak aan vast zit? Dan bestelt u bij ons een bakfiets voor in Den Haag.

Schaf uw kar aan bij onze speciaalzaak

Breng een bezoek aan onze speciaalzaak om uw ideale fietskar te kopen. We voorzien u graag van advies, dus schroom niet om ons aan te spreken in de showroom of om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 760 08 84 of door het contactformulier in te vullen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt