DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Bakfiets kopen voor in Rotterdam

Wilt u een bakfiets kopen voor uw fietsritten door Rotterdam? Bij Fietskar.nl verkopen we verschillende bakfietsen waarmee u uw kinderen, trouwe viervoeter(s) of vracht vervoert binnen de prachtige havenstad. Bekijk ons assortiment online of breng een bezoek aan Nederlands grootste fietskarshowroom in Hilversum. Onze winkelmedewerkers helpen u graag in de zoektocht naar de meest geschikte fiets.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Door een bakfiets te kopen, neemt u uw kinderen op een leuke manier mee door Rotterdam

Waar in Rotterdam u ook woont, het is altijd een goed idee om een bakfiets te kopen. Met één of meer kinderen fietst u comfortabel van bijvoorbeeld Hillegersberg of Schiebroek naar het Euromastpark, voor een gezellige picknick of een mooie wandeling. Uw kinderen zitten veilig in de bakfiets in Rotterdam, die u bij ons in de winkel kunt kopen. Als u al een goede fiets heeft en niet continu met een bakfiets wilt fietsen, kunt u ook een fietskar voor in Rotterdam kopen. Deze haakt u gemakkelijk vast aan uw fiets. Als u vaak vracht vervoert op de fiets, komt een elektrische cargobike goed van pas.

Koop de bakfiets en fiets ontspannen rond met uw kinderen of hond

Van welk merk u de bakfiets ook gaat kopen, u zult er veel plezier aan beleven in Rotterdam. Bekijk de merken zoals Johnny Loco en Bakfiets.nl op uw gemak en bestel de juiste bakfiets uit het assortiment in onze webshop. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Hilversum. Neem contact met ons op als u vragen heeft en bel naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt