DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Elektrische bakfiets driewieler

Wanneer u een elektrische bakfiets zoekt, dan heeft u de mogelijkheid om een driewieler aan te schaffen. Veel mensen kiezen voor een driewieler als ze een elektrische bakfiets aanschaffen, omdat deze meer stabiliteit geeft en meer opbergruimte bevat dan een tweewieler. Wilt u een elektrische bakfiets met drie wielen aanschaffen? Ontdek dan het ruime aanbod van Fietskar.nl!

Bekijk hier onze bakfietsen!

Een elektrische bakfiets; wanneer kiest u voor een driewieler?

Vindt u het belangrijk dat u veel ruimte heeft in de bakfiets, omdat u hier bijvoorbeeld kinderen of veel bagage in wilt vervoeren? Of is een hoge mate van stabiliteit een eis, zodat u goed in balans blijft, ook bij het vervoeren van zware goederen? In deze gevallen kunt u dan het beste kiezen voor een driewieler als u een elektrische bakfiets zoekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een elektrische cargobike? Een bakfiets met 3 wielen is de ideale keuze!

Vraag ons om advies op maat

Heeft u interesse in een elektrische bakfiets in het model van een driewieler en wilt u graag deskundig advies op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel in Hilversum. Wij helpen u hier graag verder in de zoektocht naar een stabiele driewieler en laten u desgewenst een proefrit maken met een elektrische bakfiets uit ons aanbod.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.