DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een bakfiets met 2 wielen

Een bakfiets met 2 wielen is het standaardmodel fietskar. We verkopen verschillende uitvoeringen in onze zaak. U vindt in ons assortiment uitsluitend degelijke en veilige bakfietsen van hoge kwaliteit. Wanneer u een goede en comfortabele bakfiets met 2 wielen zoekt, bent u bij Fietskar.nl in Hilversum op de juiste plek.

Bekijk hier onze bakfietsen!

De voordelen van een bakfiets met 2 wielen

Een bakfiets met 2 wielen heeft zo zijn voordelen. Ten eerste zijn deze bakfietsen een stuk lichter dan bakfietsen met 3 wielen. Daarnaast bent u met een tweewieler een stuk wendbaarder. Eigenlijk is een bakfiets met 2 wielen vergelijkbaar met een normale fiets, alleen is deze wat langer door de bagagekar aan de voorzijde. Daar kunt u natuurlijk meer bagage of passagiers in kwijt dan op een standaard fiets. Heeft u meerdere kinderen? Dat is geen probleem! We hebben verschillende modellen bakfietsen met 2 wielen die geschikt zijn voor het vervoer van maximaal 3 kinderen. U vindt bij onze winkel verschillende modellen van bekende merken, zoals:

Wat u ook zoekt in een bakfiets, bij ons vindt u een model dat bij uw wensen past.

Vraag onze experts om advies

Het kan lastig zijn om te kiezen tussen ons aanbod aan bakfietsen. We hebben immers zoveel opties beschikbaar in onze webshop! Daarom begeleiden we u graag en geven we u met alle plezier advies op maat. Omdat we inmiddels meer dan dertig jaar ervaring hebben, profiteert u bij ons van het allerbeste advies. Wacht daarom niet langer en kom langs in onze winkel in Hilversum of neem contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt