DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Elektrische cargobike

Wilt u graag een elektrische cargobike aanschaffen, zodat u zich met deze fiets snel en eenvoudig verplaatst? Kies dan voor een elektrische cargofiets. Fietskar.nl in Hilversum is al tijden de officiële dealer van verschillende kwaliteitsmerken met een elektrische cargobike in hun collectie. Welke elektrische cargofiets gaat u aanschaffen? Wordt het een elektrisch aangedreven cargobike met long of short bak? De keuze is aan u!

Bekijk hier onze Urban Arrow!

Welke elektrische cargobike past bij u?

Wat vele jaren geleden begon met een short en een long cargobike, is tegenwoordig uitgegroeid tot een ruim aanbod aan elektrisch aangestuurde cargofietsen. Ook op het gebied van accessoires voor de bakfiets is er veel keuze. Welke elektrische cargofiets het best bij u past, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Zo vindt u bijvoorbeeld de elektrisch aangedreven cargobike long of short, maar ook uitstekende cruisermodellen, zoals de Long Steps Cruiser van Bakfiets.nl. U vindt bij ons cargofietsen van verschillende merken. Koop bij ons onder andere:

Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste cargofiets.

Professioneel advies over elke elektrische cargofiets

Wie op zoek is naar een elektrisch aangedreven cargofiets, bijvoorbeeld voor zakelijke doeleinden, kan voor advies terecht bij onze professionals. Aangezien we al meer dan dertig jaar ervaring hebben op het gebied van hoogwaardige bakfietsen, kennen we alle voor- en nadelen van elke elektrische cargofiets. Ook kunnen we u het verschil uitleggen tussen een elektrisch aangedreven cargobike long en short. Past een kort model beter bij u of is een elektrisch aangedreven cargobike long wat u zoekt? Wij denken hierover graag met u mee.

Bewonder uw favoriete cargo e-bike in onze winkel

Heeft u vragen over een elektrische cargobike uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Onze professionals staan u graag te woord en geven u advies op maat. Wilt u de elektrische cargobike met long bak liever in het echt bewonderen, zodat u er zeker van bent dat u een goede keuze maakt? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom!

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt