DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een bakfiets met 3 wielen

Bent u op zoek naar een bakfiets met 3 wielen, omdat u hier uw kinderen in wilt vervoeren of omdat u graag veel bagage meeneemt op de fiets? Fietskar.nl in Hilversum is dé fietskarrenspecialist van Nederland en biedt de meest hoogwaardige bakfietsen aan in het assortiment. Elke bakfiets met 3 wielen die u bij ons vindt, is uitvoerig geselecteerd op kwaliteit, degelijkheid en veiligheid.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Een bakfiets met 3 wielen is stabieler en groter

Veel mensen kiezen voor een bakfiets met 3 wielen vanwege de stabiliteit en de grootte van de bak. Omdat er 2 wielen onder de bak zitten, kan de bak groter worden gemaakt dan bij een bakfiets met 2 wielen, waarbij er slechts 1 wiel onder de bak zit. Zo heeft u meer ruimte voor bagage of passagiers. Bovendien is een bakfiets met 3 wielen stabieler. Bij Fietskar.nl vindt u een ruime keuze uit verschillende soorten bakfietsen met 3 wielen, zoals de Bakfiets.nl Cargotrike. Heeft u interesse in een elektrische cargobike? Wat uw wensen ook zijn; bij ons vindt u wat u zoekt.

Kom langs in onze showroom in Hilversum

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan nodigen we u van harte uit in onze showroom. Hier bekijkt u op uw gemak alle bakfietsen uit onze collectie. Onze medewerkers helpen u graag met advies op maat. Heeft u vragen over ons ruime aanbod? Ook dan staan we voor u klaar. Neem contact met ons op via 085 – 760 08 84 en we staan u graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt