DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84
sun cover zijkant

Urban Arrow sun cover. Uw kind beter beschermd tegen de zon.

Beschermd genieten van de zon tijdens het fietsen.

Ook nu de zon vaker en langer schijnt, blijf je fietsen op de Urban arrow elektrische bakfiets. Heerlijk genieten van de zon is natuurlijk de droom voor iedereen die met zijn kinderen op de bakfiets door stad en land gaat. Maar de zon heeft best veel kracht. Een beetje schaduw voor uw kind kan best wel lekker zijn. Bij Urban Arrow hebben ze hierover nagedacht. De Sun cover is een soort regenhuif, maar dan tegen de stralen van de zo.

U monteert de Urban Arrow Sun cover gemakkelijk op dezelfde manier als uw huidige regenhuif. Binnen enkele simpele stappen maakt u uw Urban Arrow bakfiets klaar voor de zomerse zon.Uw kind zit lekker in de schaduw en u kunt weer met een gerust hart op weg op de dagen dat het net een beetje aan de warme kant is.

 

 

 

 

Share this post


DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt