DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84
burley-blog-afbeelding-fietskar-nl

Duurzame fietskarren van Burley

Van dagelijkse boodschappen tot avontuurlijke fietstochten, Burley helpt je al sinds 1978 op weg! Gevestigd in Eugene, Oregon, ontwerpt Burley betrouwbare, veelzijdige fietskarren waarmee je meer buitenactiviteiten met je kinderen, huisdieren of bagage kunt ondernemen. De veiligheidseisen zorgen ervoor dat de fietskarren veilig zijn, beter presteren en langer meegaan. Het assortiment van het merk omvat fietskarren voor kinderen, aanhangfietsen, cargokarren en hondenkarren. Het familiebedrijf zet zich in om fietsen nog leuker en makkelijker te maken.

De kinderfietskarren maken het mogelijk om samen met het gezin op avontuur te gaan. Een van de meest populaire fietskarren van Burley is de D’Lite X. De verstelbare vering, onafhankelijk verstelbare stoelen en premium zitkussens zorgen voor een comfortabele rit.

Burley maakt gebruik van gerecyclede materialen

Burley hecht veel waarde aan het duurzaam ontwikkelen van hun producten. Door het gebruik van gerecyclede materialen gaan de karren jarenlang mee en kunnen toekomstige generaties ook veilig en met veel plezier nieuwe plekken ontdekken.

bluesign®-gecertificeerde gerecyclede materialen

In 2022 begon Burley met het gebruik van bluesign®-gecertificeerde gerecyclede materialen in hun hondenkarren. Deze trend wordt doorgezet door ook de kinderkarren van gerecyclede materialen te maken. De materialen zijn grotendeels afkomstig van plastic waterflessen die via een recyclingcentrum worden verwerkt tot stof. Door deze gerecyclede materialen te gebruiken, wordt samen fietsen nog duurzamer!

Recentelijk heeft Burley aangekondigd dat sinds 2023 meer dan 50% van de materialen in hun fietskarren gemaakt wordt van gerecyclede plastic waterflessen. Deze stap naar het gebruik van gerecyclede materialen in kinderkarren is een belangrijke ontwikkeling op weg naar het maken van Burley tot een duurzaam merk.

De toekomst van Burley: de weg vrijmaken voor milieuvriendelijk fietsen

De duurzame producten dragen bij aan een toekomst waarin iedereen toegang heeft tot een milieuvriendelijke omgeving. Burley maakt plannen voor de lange termijn, als het gaat om de zorg voor een groene planeet.

 

 

Share this post


DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt