DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow biedt u een regenhuif. Daarmee houdt u de kinderen of bagage in uw bak droog. De huif is eenvoudig te monteren en u kunt hem openklappen om eventuele passagiers uit te laten stappen. Er zit bovendien een extra luifeltje aan de achterkant, boven het stuur van de fiets, waardoor uw en uw broek ook enigszins beschermd worden.

Bekijk hier onze Urban Arrow producten!

De bagage in uw bakfiets van Urban Arrow beschermen met de regenhuif

Bij Fietskar.nl in Hilversum vindt u verschillende Urban Arrow-accessoires. Daarmee maakt u uw fiets veiliger of comfortabeler. U vindt bijvoorbeeld een regenhuif van Urban Arrow. Die beschermt de inhoud van uw bak tegen de regen, of dit nu bagage of een kind is. U bevestigt de huif eenvoudig aan de bak van uw fiets. Bovendien kunt u hem eenvoudig omhoog klappen. In ons assortiment vindt u ook een Urban Arrow-bankje met een gordel voor uw kinderen. Bezoek onze showroom dicht bij Utrecht voor Urban Arrow-artikelen.

Bezoek onze grote showroom

Als u interesse heeft in de regenhuif van Urban Arrow, kunt u langskomen bij onze showroom in Hilversum. Daar kijken we of de huif op uw huidige model past. Bovendien bekijkt u dan ons volledige aanbod. U kunt uw items natuurlijk ook online aanschaffen. Wilt u contact met ons opnemen? Bel dan naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt