DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een Urban Arrow kopen in Utrecht

Met een bakfiets van Urban Arrow fietst u comfortabel door heel Utrecht. Bakfietsen van Urban Arrow koopt u online in de webwinkel van Fietskar.nl en in onze fysieke winkel in Hilversum. Bekijk tijdens een bezoek aan onze vestiging op uw gemak de verschillende producten van Urban Arrow en ontvang gedegen advies van onze enthousiaste winkelmedewerkers. Op welke fiets van Urban Arrow fietst u straks door de stad?

Bekijk hier onze Urban Arrow!

U vindt bij ons verschillende modellen van Urban Arrow

Het Amsterdamse Urban Arrow is een geliefd merk in verschillende grote steden. U heeft de keuze uit modellen waarmee u uw kinderen en viervoeter vervoert en uit bakfietsen voor het vervoer van cargo. Zo komt u op een veilige en fijne manier van de ene plek naar de andere plek. Bij onze showroom maakt u een proefrit op iedere fiets waar u interesse in heeft. Hierdoor vergelijkt u verschillende fietsen en schaft u uiteindelijk de Urban Arrow aan die het best past bij uw wensen. We leveren de bakfietsen rijklaar bij u af, zodat u direct weg kunt fietsen. Heeft u een fijne fiets, maar bent u op zoek naar een goede fietskar in Utrecht? Dan kunt u ook zeker bij onze speciaalzaak terecht.

Schaf een passende bakfiets aan

Welke Urban Arrow u ook koopt, iedere bakfiets van dit merk fietst enorm prettig. Koop daarnaast accessoires voor uw fiets, zoals een beschermhoes of peuterstoel. U vindt bij ons ook een speciale Urban Arrow-poncho die u eenvoudig aan uw fiets bevestigt. Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment. Bel naar 085 – 760 08 84 of vul het contactformulier in, we staan u namelijk graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt