DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Fiets op een Urban Arrow door Utrecht

Met een bakfiets van Urban Arrow fietst u comfortabel door heel Utrecht. Bakfietsen van Urban Arrow verkopen wij in onze webwinkel en in onze fysieke winkel in Hilversum. Bekijk tijdens een bezoek aan onze vestiging op uw gemak de verschillende producten van Urban Arrow en ontvang gedegen advies van onze enthousiaste winkelmedewerkers. Op welke fiets van Urban Arrow fietst u straks door Utrecht?

Bekijk hier onze Urban Arrow!

Kies uit verschillende modellen en fiets op de geschikte Urban Arrow rond in Utrecht

In steden als Amsterdam en Utrecht is Urban Arrow een geliefd merk. U heeft de keuze uit modellen waarmee u uw kinderen en viervoeter vervoerd en uit bakfietsen voor het vervoer van cargo. Zo komt u op een veilige en fijne manier van de ene plek naar de andere plek. Bij onze showroom maakt u een proefrit op iedere fiets waar u interesse in heeft. Hierdoor vergelijkt u verschillende fietsen en schaft u uiteindelijk de Urban Arrow aan die het best past bij uw wensen voor vervoer in Utrecht. We leveren de bakfietsen rijklaar bij u af, zodat u direct weg kunt fietsen. Heeft u een fijne fiets, maar bent u op zoek naar een goede fietskar in Utrecht? Dan kunt u ook zeker bij Fietskar.nl terecht.

Schaf een passende bakfiets aan en fiets rond

Welke Urban Arrow u ook koopt voor in Utrecht, iedere bakfiets van dit merk fietst enorm prettig. Koop daarnaast accessoires, zoals een beschermhoes of peuterstoel, en u heeft alle benodigdheden voor uw fiets in huis. Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons assortiment. Bel naar 085 – 760 08 84 of vul het contactformulier in, we staan u namelijk graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt