DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Met uw Urban Arrow, Lovens of Carqon bakfiets de winter door

Het is winter en daar passen wat tips en adviezen bij voor het gebruik van uw elektrische bakfiets van Urban Arrow, Lovens of Carqon.

Het is nou eenmaal een feit dat een fiets in de winter wat extra liefde nodig heeft. Dit geld dan ook zeker voor uw bakfiets. Onderstaand wat tips en tricks voor uw elektrische bakfiets.

  • Rijd zoveel mogelijk op gestrooide en geveegde wegen
  • Houd de bakfiets zo schoon mogelijk ( met name de aandrijving van het achterwiel en rem )
  • verwijder ophopingen sneeuw van de fiets
  • maak de aandrijving/ketting schoon met een borstel
  • Spuit de fiets niet af met water, dit kan juist schade veroorzaken
  • Met veel sneeuw en gladheid kies alternatief vervoer, uw gezondheid staat immers voorop

Om gladheid in de bak van de Urban Arrowte voorkomen kan de vloermat van Urban Arrow een goede oplossing zijn. Hierdoor kunnen de kids niet uitglijden op de wat gladde ondergrond van de bak. Waarschijnlijk overbodig om te noemen maar de verschillende regenhuiven van de verschillende merken elektrische bakfietsen hebben in deze tijd zeker meerwaarde. Denk aan de Lovens regenhuif, de Urban Arrow raincover plus of de Carqon regentent. Allen goed te gebruiken tijdens kou/regen of sneeuw. Om zelf ook droog over te komen op uw elektrische bakfiets kan de poncho van Urban Arrow nog een welkome aanvulling zijn.

Wij hopen met deze tips wat bij te dragen aan uw winters fietsplezier op uw Urban Arrow Family, Lovens explorer of Carqon Classic of Cruise.En geniet van het Winterse weer ook dat kan heerlijk zijn.

Share this post


DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt