DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Ontdek Amersfoort met een fietskar aan uw fiets

Dankzij een fietskar neemt u eenvoudig uw kinderen mee als u door Amersfoort fietst. Deze koopt u bij Fietskar.nl. Wij zijn sinds 1982 dé specialist op het gebied van fietskarren en voorzien u met veel plezier van persoonlijk advies. Zo bestelt u in onze webshop de gewenste fietskar voor in Amersfoort of komt u langs in onze showroom om die te kopen. Van dinsdag tot en met zaterdag heten we u van harte welkom in onze vestiging in Hilversum.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar wilt u gebruiken voor uw fietsritten door het prachtige Amersfoort?

Amersfoort beschikt over veel monumenten die u tijdens een fietstocht kunt bekijken terwijl uw kinderen meegenieten vanuit een fietskar. De Koppelpoort is een van Amersfoorts bekendste monumenten. Naar deze poort fietst u eenvoudig vanuit allerlei wijken van deze historische stad met bijvoorbeeld een Pegasus-fietskar. Of wat dacht u van een bezoek aan kasteel Stoutenburg? Bekijk deze monumenten in Amersfoort en neem uw kinderen gezellig mee in een fietskar uit ons aanbod. Onze experts helpen u graag het juiste model te vinden in onze collectie fietskarren.

Koop online of in de winkel uw nieuwe fietskar

In onze webshop en in onze showroom bestelt u een fietskar voor in Amersfoort. Onze winkelmedewerkers denken graag met u mee en geven persoonlijk advies als u in de winkel in Hilversum de fietskarren bekijkt. Neem contact met ons op als u vragen heeft en bel naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt