DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Ontdek Amersfoort met een fietskar aan uw fiets

Neemt u graag uw kinderen mee in een fietskar als u door Amersfoort fietst? Deze koopt u bij Fietskar.nl. Wij zijn sinds 1982 dé specialist op het gebied van fietskarren en voorzien u met veel plezier van persoonlijk advies. Zo bestelt u in onze webshop de gewenste fietskar voor in Amersfoort of komt u langs in onze showroom om deze te kopen. Van dinsdag tot en met zaterdag heten we u van harte welkom in onze vestiging in Hilversum.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar wilt u kopen voor uw fietsritten door het prachtige Amersfoort?

Amersfoort beschikt over veel monumenten die u tijdens een fietstocht met uw kinderen bekijkt als u een fietskar besluit te kopen. Met een fietskar neemt u uw kinderen gemakkelijk mee tijdens een fietsrit. De Koppelpoort is een van Amersfoorts bekendste monumenten. Naar deze poort fietst u eenvoudig vanuit allerlei wijken van deze historische stad. Of wat dacht u van een bezoek aan kasteel Stoutenburg? Er bestaat zelfs een heuse fotoroute, die u ook aflegt op de fiets. Hierdoor legt u uw fietstocht in Amersfoort, met de fietskar die u in onze winkel kunt kopen, vast en kijken u en uw kind(eren) hier later met een glimlach op terug.

Koop online of in de winkel uw nieuwe fietskar

In onze webshop en in onze showroom kunt u een fietskar voor in Amersfoort kopen. Onze winkelmedewerkers denken graag met u mee en geven persoonlijk advies als u in de winkel in Hilversum de fietskarren bekijkt. Heeft u interesse in een complete fiets? Bekijk dan eens onze bakfietsen van verschillende merken, zoals Urban Arrow. Neem contact met ons op als u vragen heeft en bel naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.