DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Koop een fietskar in Hilversum

Een fietskar kunt u kopen bij onze showroom in Hilversum. De medewerkers van Fietskar.nl staan klaar om u te voorzien van persoonlijk en gedegen advies. Kom langs bij ons in Hilversum, zodat u de meest geschikte fietskar kunt kopen. Ervaar onze service in onze webshop en in onze fysieke vestiging.

Bekijk hier onze fietskarren!

Bekijk welke fietskar u wilt kopen bij ons in Hilversum

Bezoek onze vestiging in Hilversum, zodat u de fietskar die u wilt kopen in het echt kunt bewonderen. In onze showroom bekijkt u de diverse fietskarren en leggen de verkoopmedewerkers graag uit welke fietskar aansluit bij uw wensen. U heeft de keuze uit karren van verschillende merken, zoals Croozer. Als u een fietskar besluit te kopen bij onze winkel in Hilversum, kunnen bijbehorende producten niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan accessoires van Thule, als u van dit merk een fietskar koopt.

Voor de trouwe viervoeter koopt u bij ons ook hondenfietskarren

Gaat u vaak met uw hond op stap? Voor trouwe viervoeters hebben wij ook karren in ons assortiment. Deze schaft u, samen met accessoires voor een hondenkar, aan in onze webshop of fysieke winkel. Zo fietst u voortaan langere stukken met uw hond en bezoeken jullie nieuwe plaatsen tijdens een wandeling.

Bestel de fietskar in onze webshop of showroom

Weet u welke fietskar u bij onze winkel in Hilversum wilt kopen? Plaats dan uw bestelling in onze webwinkel of koop de fietskar in onze showroom. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de fietskar of over de bijbehorende accessoires. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 760 08 84 of door het contactformulier in te vullen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.