DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Koop een fietskar in Hilversum

U vindt gegarandeerd een fietskar bij onze showroom in Hilversum. De medewerkers van Fietskar.nl staan klaar om u te voorzien van persoonlijk en gedegen advies. U kunt onze diverse karren gerust bekijken en uitproberen in onze showroom. U profiteert zowel in onze webshop als in onze fysieke vestiging van uitstekende service.

Bekijk hier onze fietskarren!

U koopt bij ons uw ideale fietskar

U kunt de kar die u op het oog heeft rustig bekijken in onze winkel. In onze showroom bekijkt u de diverse fietskarren en leggen de verkoopmedewerkers graag uit welke fietskar aansluit bij uw wensen. Als u besluit een kar aan te schaffen, kunnen bijbehorende producten niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan accessoires van Thule die speciaal ontworpen zijn voor de karren van dit merk. Gaat u vaak met uw hond op stap? Wij hebben in ons assortiment ook verschillende hondenkarren. Die schaft u aan in onze webshop of in onze fysieke winkel. Zo fietst u voortaan langere stukken met uw hond en bezoeken jullie nieuwe plaatsen voor een wandeling. U vindt bij ons ook accessoires voor een hondenkar.

Bekijk onze karren online of in onze winkel

Weet u welke fietskar u wilt aanschaffen? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom. U kunt onze producten ook in onze webshop bestellen, bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent naar een bakfiets in Rotterdam. Neem contact met ons op als u vragen heeft over de kar of over de bijbehorende accessoires. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 760 08 84 of door het contactformulier in te vullen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt