DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.



Fietsen in Rotterdam met een fietskar van Croozer

Met een fietskar van Croozer kunt u fijn met uw kind fietsen door de stad Rotterdam. Croozer is een van de toonaangevende merken die we verkopen bij Fietskar.nl. Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod als u op zoek bent naar een fietskar. Als u kiest voor een fietskar van Croozer voor in uw woonplaats Rotterdam, beleeft u fietsen met uw kind als nooit tevoren!

Bekijk hier onze Croozer fietskarren!

Met welke fietskar van Croozer ziet u zichzelf fietsen door havenstad Rotterdam?

De fietskarren van Croozer maken het fietsen met kinderen en honden in Rotterdam en andere steden een stuk gemakkelijker. Bij iedere kar van dit merk zijn twee koppelingen voor aan een fiets aanwezig. Ook ontvangt u een buggywiel en een joggerwiel. Met dat laatste wiel van Croozer is het mogelijk dat u door Rotterdam hardloopt in plaats van gaat fietsen. We verkopen naast fietskarren ook bakfietsen voor in Rotterdam die zeer handig zijn als u meer bagage of passagiers wilt vervoeren. Bekijk naast deze producten tevens de hondenkaraccessoires van Croozer als u graag uw hond meeneemt tijdens het fietsen in Rotterdam.

Koop de fietskar en fiets fijn rond met uw kind of trouwe viervoeter

Maak het fietsen in Rotterdam een stuk leuker dankzij een fietskar van Croozer. In onze online winkel bestelt u makkelijk de artikelen waar u interesse in heeft. Bekijkt u deze liever eerst in het echt? Kom dan langs in onze showroom in Hilversum. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U bereikt ons door te bellen naar 085 – 760 08 84 of door het contactformulier in te vullen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt