DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Accessoires voor uw hondenkar van Croozer

U bestelt eenvoudig accessoires voor uw hondenkar van Croozer bij Fietskar.nl. Wij bieden u verschillende artikelen aan waarmee u de rit met uw hond veiliger en comfortabeler maakt. U kunt ze zowel online als bij de showroom in Hilversum aanschaffen. Als u twijfelt of het product geschikt is voor uw specifieke model van Croozer, geven wij u graag advies.

Bekijk hier onze accessoires!

Bekijk speciaal ontworpen accessoires voor een hondenkar van Croozer

Zoekt u extra accessoires voor de hondenkar achter uw fiets? In ons assortiment vindt u diverse nuttige accessoires voor een hondenkar van Croozer. Zo koopt u bijvoorbeeld een fluorescerende regenhoes waarmee u de kar zichtbaar maakt tijdens slecht weer. We verkopen ook enkele hondenbedden waarin uw viervoeter zich gegarandeerd comfortabel voelt. U bestelt bij ons bovendien een kit waarmee u de hondenkar eenvoudig ombouwt tot een wandelwagen. Zoekt u accessoires voor een hondenkar van een ander merk? U vindt in onze webshop onder andere ook accessoires van DoggyRide.

Plaats uw bestelling online of bezoek onze showroom

Als u geïnteresseerd bent in accessoires voor uw hondenkar van Croozer, bestelt u ze eenvoudig online. Het is uiteraard ook mogelijk om ons uitgebreide aanbod in de showroom te komen bekijken. U kunt onze medewerkers gerust uw vragen stellen. Neem hiervoor contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt