DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Accessoires van Cocoon

Cocoon is een onderdeel van DoggyRide en heeft een ruim assortiment met diverse accessoires beschikbaar in onze winkel. Bij Fietskar.nl zijn we gespecialiseerd in onder meer fietskarren, hondenkarren en bijpassende accessoires. Zo neemt u tijdens een fietstocht gemakkelijk uw trouwe viervoeter mee. Ontdek de accessoires van Cocoon en schaf de benodigdheden aan in onze webwinkel of de fysieke vestiging in Hilversum.

Bekijk hier onze accessoires!

Bekijk ons assortiment van Cocoon en shop de gewenste accessoires

In ons aanbod van Cocoon vindt u voornamelijk fietsmanden als accessoires voor op uw fiets. Deze mand bevestigt u eenvoudig aan uw stuur en blijft stevig zitten. De regenkap van de fietsmanden laat lucht door, zodat uw hond van maximaal negen kilo tijdens de fietsrit genoeg frisse lucht binnenkrijgt. De verwijdering van deze kap is ook mogelijk en een aanrader op warmere dagen. U heeft een britch nodig tijdens de montage van deze accessoires van Cocoon. De britch kunt u eveneens bij ons in de winkel kopen. Is uw hond te groot voor de fietsmand? Koop dan bijvoorbeeld een bakfiets voor in Leiden of een hondenkar. Zo neemt u uw viervoeter altijd mee op fietstocht.

Bestel de beste producten in onze (online) winkel

Welke Cocoon en DoggyRide accessoires u ook koopt, u kunt vertrouwen op artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over de accessoires of bent u op zoek naar een fietskar voor in Amersfoort of een andere plaats in Nederland of België? Neem dan contact met ons op en bel naar 085 – 760 08 84. We staan u graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.