DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Accessoires van Cocoon

Cocoon biedt vele handige accessoires aan in onze winkel. Deze lijn is een onderdeel van DoggyRides, een Nederlands topmerk. Bij Fietskar.nl zijn we onder meer gespecialiseerd in fietskarren, hondenkarren en bijpassende accessoires. Zo neemt u tijdens een fietstocht gemakkelijk uw trouwe viervoeter mee. Ontdek de accessoires van Cocoon en schaf de benodigdheden aan in onze webwinkel of de showroom in Hilversum.

Bekijk hier onze accessoires!

Bekijk ons assortiment van Cocoon en shop de gewenste accessoires

In ons aanbod aan accessoires van Cocoon vindt u voornamelijk fietsmanden. De mand bevestigt u eenvoudig aan uw stuur. Deze stevige mand kan honden tot wel negen kilo dragen. De regenkap van de fietsmand laat lucht door, zodat uw hond tijdens de fietsrit genoeg frisse lucht krijgt. U kunt de regenkap op warme dagen ook eenvoudig verwijderen. De britch waarop u de mand bevestigt vindt u ook in ons assortiment aan accessoires van Cocoon. Is uw hond te zwaar voor de fietsmand? Koop dan een handige hondenkar. Het is ook mogelijk om een bakfiets te kopen voor in Leiden of elders in Nederland. Zo neemt u uw viervoeter altijd mee op fietstocht!

Bestel de beste producten in onze (online) winkel

Welke Cocoon en DoggyRide-accessoires u ook koopt; u kunt rekenen op artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over de accessoires of bent u op zoek naar een fietskar voor in Amersfoort of een andere plaats in Nederland of België? Neem dan contact met ons op en bel naar 085 – 760 08 84. We staan u graag te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt