DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Bestel uw fietskar voor in Amsterdam

Wilt u een fietskar voor gebruik in Amsterdam? Kom dan langs bij Fietskar.nl. Wij zitten met onze showroom in Hilversum en liggen op een kleine drie kwartier rijden vanuit de hoofdstad van het land. Als Nederlands grootste showroom met ervaring sinds 1982 mogen wij onszelf wel dé fietskarrenspecialist van het land noemen. Kom langs in onze showroom in de buurt van Amsterdam of bekijk online in de webwinkel welke fietskar u wilt.

Bekijk hier onze fietskarren!

Met een fietskar fietst u gezellig met uw kind of hond door hartje Amsterdam

Fietst u veel en gaat u graag op stap met uw kind of trouwe viervoeter? Door een fietskar aan te schaffen, fietst u comfortabeler door Amsterdam. Uw kind of hond zit veilig in de fietskar. Zo weet u zeker dat u goed op de plaats van bestemming komt. Uiteraard is onze fietskar ook heel geschikt in andere steden, zoals Amersfoort. Bestel daarnaast de nodige accessoires, zodat u alle benodigdheden voor een plezierige fietstocht in huis heeft. Denk daarbij aan babyschalen, parkeerstandaarden en extra koppelingen. De accessoires verkopen we voor fietsen van verschillende merken, zoals fietsen van Croozer. Spreek een van de enthousiaste medewerkers in onze winkel aan, zodat wij met u meedenken en u voorzien van gedegen advies als u een fietskar voor in Amsterdam wilt bestellen.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Heeft u vragen over het aanschaffen van een fietskar in onze winkel in de buurt van Amsterdam? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bel naar 085 – 760 08 84 of vul het contactformulier in. Ons team staat u met veel plezier te woord met persoonlijk advies.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt