DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Bakfiets voor 3 kinderen

U kunt eindeloos gaan fietsen met een bakfiets zonder dat uw 3 kinderen er genoeg van krijgen. Als u met drie kinderen zonder bakfiets gaat fietsen, kunnen zij nog weleens moe worden en er geen zin meer in hebben. De bakfiets is dan de oplossing. Met een bakfiets van Fietskar.nl, in Hilversum, kunnen u en uw 3 kinderen niet vaak genoeg gaan fietsen!

Bekijk hier onze bakfietsen!

Waar kunt u een bakfiets voor 3 kinderen kopen?

Voor een uitstekende bakfiets met ruimte voor 3 kinderen moet u bij Fietskar.nl zijn. Bij onze winkel heeft u ruime keuze tussen verschillende modellen en merken. Wij zijn dé fietskarrenspecialist van Nederland en verkopen verschillende soorten bakfietsen met zitplaatsen voor 2 of 3 kinderen, zoals:

Wij zijn erg zorgvuldig in het selecteren van ons aanbod en stellen hierbij veiligheid, design en kwaliteit voorop. Zo bent u verzekerd van een goede bakfiets die compleet aansluit op uw wensen.

Bestel direct online of kom langs

Als u een bakfiets vóór 17.00 uur bestelt in onze webshop, kunnen we deze dezelfde dag nog verzenden. Wij streven er altijd naar binnen drie dagen te leveren. Overigens kunt u de bakfiets ook in onze winkel in Hilversum kopen; of u nu op zoek bent naar een bakfiets met 3 zitplaatsen of een fietskar met 2 zitplaatsen. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom. Met vragen kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Neem contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt