DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar met 2 zitplaatsen

Een fietskar met 2 zitplaatsen is ideaal als u meerdere kinderen wilt vervoeren. U neemt ze zo gemakkelijk overal mee naartoe. Waar koopt u een fietskar met 2 zitplaatsen? Dat doet u bij Fietskar.nl! U kunt hier terecht voor fietskarren, bakfietsen, bagagekarren, hondenkarren en aanhangfietsen. U bestelt ze in de webshop of in de winkel in Hilversum.

Bekijk hier onze fietskarren!

Een ruime fietskar met 2 zitplaatsen voor een comfortabele fietstocht

Het is nog niet altijd gemakkelijk om kinderen mee te nemen als u gaat fietsen. U bent óf verplicht instabiele kinderzitjes te gebruiken óf u zult uw kinderen zelf moeten laten fietsen, maar hier zijn ze soms nog wat te jong voor. In dat geval kiest u voor een fietskar. Er is zelfs een fietskar met 2 zitplaatsen en een bakfiets met plaats voor 3 kinderen. Daarnaast koopt u bij ons een overdekte bakfiets waar uw kindjes comfortabel genieten van de fietstocht zonder last te hebben van wind en regen.

Breng een bezoek aan de grootste fietskarshowroom van Nederland

Kom langs bij onze showroom om een testritje maken met een fietskar met 2 zitplaatsen. Als u geen tijd heeft om langs te komen, is het overigens ook mogelijk om de fietskar te bestellen in de webshop. Deze wordt dan vervolgens bij u thuisbezorgd. Als u vragen heeft, neemt u contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt