DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Alles over Lovens bakfietsen

Lovens is een relatief nieuw merk op de markt van de bakfietsen. Iedereen kent wel de bakfietsen van populaire merken zoals bijvoorbeeld Urban Arrow en Bakfiets.nl. Lovens is een nieuwe topper in het hogere segment van de elektrische bakfietsen. In 2021 is het merk gelanceerd en kwam het bedrijf met De lovens explorer. Een elektrisch ondersteunde bakfiets van Nederlandse bodem en vertrouwde kwaliteit.

 

Lovens, een nieuw merk met enorm veel ervaring

De producent van de lovens bakfietsen heeft al vele jaren ervaring met de afbouw van Onder andere Urban Arrow, maar ook van een e-bike merk zoals Dutch ID. Een partij die dus ruim voldoende ervaring heeft op het gebied van elektrische bakfietsen en e-bikes. De bakfietsen van lovens worden van begin tot einde in eigen beheer geproduceerd. Het frame komt uit een eigen fabriek en zelfs de wielen worden volledig zelf geassembleerd in de productiehal in beverwijk. Nederlandse know-How wordt gecombineerd met de degelijke motoren van Bosch. Zo krijg je een top bakfiets.

Slim design voor dagelijks gebruik

Naast de looks van het design is zijn er ook met een heleboel praktische en veilige zaken rekening gehouden. Veiligheid staat voorop. Daarom heeft de lovens explorer uitgerust met een epp bak. Gemaakt van een materiaal dat niet alleen licht, sterk en duurzaam is, maar ook hele goede capaciteit heeft om schokken op te vangen. De fiets kan verder elektronisch vergrendeld worden en heeft de mogelijkheid om te worden uitgerust met een lovens gps unit. Zo vind je je fiets makkelijker terug in het geval van diefstal en stap je snel weer op voor je volgende rit.

Verder geeft de verende voorvork extra comfort en is de standaard door de sterke gasveren gemakkelijk en soepel te bedienen. ook als de bak zwaarder is beladen. Als laatste is deze e-bakfiets voorzien van een kabel besturing. Waardoor krappe bochten en smalle steegjes een stuk makkelijker worden.

Modellen van de lovens exlorer:

Lovens 50 moss green

lovens 50 silver grey

dLovens 65 moss green

Lovens 65 silver grey

Lovens 65 autmatic moss green

Lovens 65 automatic si

lver grey

Lovens 85 moss green

Lovens 85 silver grey

Lovens 85 automatic moss green

Lovens 85 automatic silver grey

Accessoires:

Lovens dagrijverlichting

Voorbankje

Maxi cosi drager

Dagrijverlichting

Regenhuif

Fietsstoel adapter

Afdekhoes

Bagagedrager

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt