DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow Family. Alle verschillende modellen op een rij

Urban Arrow is al jarenlang een toonaangevend merk als het om bakfietsen gaat. Ooit is de het bedrijf in Amsterdam begonnen het bouwen van een eigen ontworpen bakfiets. Het kenmerkende ontwerp begon als  niet elektrisch en werd al snel verrijkt door de toevoeging van een elektrische Bosch middenmotor. Sinds 2009 heeft Urban Arrow zich ontpopt tot 1 van de meest populaire bakfietsen in Nederland. Maar waar let je nou op als een urban Arrow family aanschaft? We brengen je graag op de hoogte van alle details.

Modellen en onderlinge verschillen

Urban Arrow staat met name bekend om de family bakfietsen. Deze kun je zien als de ideale vervoersoplossing voor jou en je kinderen in stedelijk gebied. Omdat niet iedereen hetzelfde nodig heeft, zijn er verschillende modellen beschikbaar. Hieronder geven we een beeld van de mogelijkheden.

Urban Arrow family Active line plus

Dit is de eerste mogelijke keuze als je een urban arrow aankoopt. Deze urban arrow active line plus is uitgevoerd mer een Bosch Active line motor. Deze biedt 50 nm aan koppel en is daarmee minder krachtig dan de motoren in andere modellen. Verder is deze fiets voorzien van een ketting als aandrijving  en een vast display op het stuurt.

Urban Arrow Performance Essential

De volgende Stap op de ladder is de Urban Arrow family Performance essential. Dit is het eerste model wat uitgevoerd wordt met de Performance line s75 motor van Bosch. Deze geeft 75 nm koppel en is daarmee een flink stuk krachtiger. Handig bij een zwaardere belading in de bak en bij het wegrijden van het stoplicht. Standaard wordt deze uitgevoerd met een ketting en een 545 wh Accu.

Urban Arrow Performance Plus

Ook deze elektrische bakfiets is uitgerust met een performance line motor en 545 wh accu. Het voordeel aan dit model is deze versie standaard is uitgevoerd met een Belt drive. Deze tandriem vervangt de traditionele ketting en heeft als voordeel dat deze een langere levensduur heeft.

Urban Arrow Cargoline

Cargoline staat bij deze fiets voor de toevoeging van de krachtige Bosch Cargoline Motor. Dit is de meest krachtige aandrijving die mogelijk is van de Duitse E-motorbouwer. Uitermate geschikt voor heuvelachtig terein. Tevens is deze versie uitgerust met een belt drive en een kiox display.

En dan de Laatste..

Urban Arrow Anniversary model.

Voor het 10 jarig bestaan kwam Urban Arrow met een speciaal anniversary model.  Het kale aluminium frame geven de fiets een speciale uitstraling. Stoer en anders dan de urban Arrow van de buurman. Deze speciale editie is uitgerust met een cargoline motor, Brooks zadel, Verende zadelpen en nog veel meer. Bekijk hem hier

Share this post


DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt