DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar in de buurt van Utrecht kopen

Een fietskar kunt u bij onze winkel in de omgeving van Utrecht kopen. Fietskar.nl is gevestigd in de mediastad van het land: Hilversum. We zijn actief sinds 1982 en hebben sindsdien vele klanten geholpen aan een fijne fiets. Bij ons profiteert u van deskundigheid en persoonlijke service. Onze winkelmedewerkers nemen echt de tijd voor u. Zo kunt u de fietskar voor in Utrecht kopen, die helemaal aansluit bij uw wensen.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar gaat u kopen voor in uw woonwijk in het bruisende Utrecht?

Aangezien we Nederlands grootste fietskarrenshowroom zijn, hebben we een zeer groot aanbod. Dit assortiment bekijkt u gemakkelijk in onze online winkel of in onze fysieke vestiging. Utrecht is een levendige stad, waardoor het fijn is als u met een fiets gemakkelijk van A naar B komt. In de fietskar, die u bij ons kunt kopen, vervoert u bijvoorbeeld uw kinderen of hond door heel Utrecht. We verkopen speciaal accessoires voor een hondenkar. Uiteraard schaft u bij ons ook de hondenkar zelf aan. Woont u in een andere stad dan Utrecht en wilt u ook een fietskar kopen? We leveren door heel het land en België, dus dat is zeker mogelijk. Zo fietst u straks bijvoorbeeld door Leiden met een bakfiets van Fietskar.nl.

Breng een bezoek aan onze winkel of bestel online

Een fietskar kunt u gemakkelijk kopen in onze webshop of in onze vestiging in Hilversum. In onze showroom bekijkt u alle fietskarren op uw gemak en voorzien onze medewerkers u van gedegen advies. Een elektrische fietskar van bijvoorbeeld Soci.bike is ook beschikbaar. Zo fietst u nog comfortabeler van de ene naar de andere plek. Neem contact met ons op als u vragen heeft en bel naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.