DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Een fietskar in de buurt van Utrecht kopen

Als u een fietskar zoekt, bezoekt u onze winkel in de omgeving van Utrecht. Fietskar.nl is gevestigd in Hilversum en daar helpen wij al sinds 1982 onze klanten aan een fijne fiets. Bij ons profiteert u van deskundige en persoonlijke service. Onze winkelmedewerkers nemen echt de tijd voor u. Zo kunt u de fietskar voor in Utrecht kopen die helemaal aansluit bij uw wensen.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar is geschikt voor in het bruisende Utrecht?

Aangezien we Nederlands grootste showroom zijn, vindt u bij ons gegarandeerd een uitstekende fietskar. U bekijkt ons assortiment gemakkelijk via onze online winkel of in onze fysieke vestiging. Utrecht is een levendige stad, waardoor het fijn is als u met een fiets gemakkelijk van A naar B komt. In de fietskar vervoert u bijvoorbeeld uw kinderen door heel Utrecht. We verkopen ook een speciale hondenkar waarin u uw viervoeter eenvoudig meeneemt. Woont u in een andere stad dan Utrecht en wilt u ook een fietskar? We leveren in heel Nederland en in België, dus dat is zeker mogelijk. Zo fietst u straks bijvoorbeeld door Leiden met een bakfiets van Fietskar.nl.

Breng een bezoek aan onze winkel of bestel online

U kunt gemakkelijk een fietskar bestellen in onze webshop of in onze vestiging in Hilversum. In onze showroom bekijkt u alle fietskarren op uw gemak en voorzien onze medewerkers u van gedegen advies. Een elektrische fietskar van bijvoorbeeld Soci.bike is ook beschikbaar. Zo fietst u nog comfortabeler van de ene naar de andere plek. Neem contact met ons op als u vragen heeft door te bellen naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt