DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

DoggyRide Novel

Wilt u graag een DoggyRide Novel aanschaffen waarmee u uw hond overal mee naartoe kunt vervoeren? Dan bent u bij Fietskar.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in fietskarren en verkopen in onze webshop en showroom in Hilversum onder andere de DoggyRide Novel.

Bekijk hier onze doggyrides!

Met de DoggyRide Novel gaat uw viervoeter altijd mee!

Fietsen met uw hond; er is niets leukers! Met de DoggyRide Novel maakt u veel ritjes samen met uw trouwe viervoeter. U koppelt de DoggyRide-fietskar aan uw fiets en trekt erop uit. De fietskar is licht, maar kan toch honden tot maar liefst 50 kg vervoeren. U vindt bij ons diverse varianten van deze fietskar, zoals de DoggyRide Novel 20 die ideaal is voor grotere honden. Speciaal voor kleine honden koopt u de DoggyRide Mini 20. Vaak moet u zelf nog los de accessoires voor de hondenkar kopen. Dat is niet het geval bij de DoggyRide Novel! U krijgt daar meerdere accessoires gratis bij, zoals een ligmat en een standaard. Extra accessoires voor de DoggyRide zijn bijvoorbeeld de regenhoes, joggerset en wandelwagenset. Deze kar is verkrijgbaar in de kleuren oranje, groen en rood.

Bestel deze kar gemakkelijk online

Bestel de DoggyRide Novel eenvoudig bij onze speciaalzaak. In onze webshop vindt u al onze producten terug. Wanneer u een bestelling plaatst voor meer dan € 75,- betaalt u geen verzendkosten. Binnen drie dagen ontvangt u uw gloednieuwe kar! Wilt u graag nog meer informatie over het vervoersmiddel voor uw hond? Neem contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt