DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Carqon-regentent

Met een Carqon-regentent houdt u de materialen of passagiers in uw bakfiets droog op de meest regenachtige en koude dagen. U vindt deze handige regentent in het ruime aanbod van Fietskar.nl, zowel in onze showroom in Hilversum als in onze webshop. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste regentent voor uw fiets.

Bekijk hier onze Carqon-regententen!

Met een Carqon-regentent is slecht weer geen probleem meer

Wilt u uw kinderen naar school brengen in uw Carqon-bakfiets, maar wilt u voorkomen dat ze doorweekt op school aankomen na een Hollandse regenbui? De Carqon-regentent biedt hiervoor uitkomst. Deze gestroomlijnde tent is voorzien van grote ramen, zodat uw kinderen tijdens de rit naar buiten kunnen kijken. U kunt deze tent bovendien gemakkelijk opvouwen, zodat u deze altijd bij de hand heeft. In ons ruime aanbod vindt u ook andere handige accessoires van Carqon. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een Maxi-Cosi-drager van Carqon.

Laat uw regentent op uw fiets monteren door onze specialisten

Breng een bezoek aan onze winkel en laat uw Carqon-regentent eenvoudig monteren door onze medewerkers. Hier vindt u ook regententen van andere merken, zoals de regenhuif voor de Gazelle Makki. Wilt u meer weten over ons aanbod? Stuur ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier of bel ons via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt