DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow tender bakfiets

De Urban Arrow Tender bakfiets is een samenwerking tussen Fietskar.nl en onze industriële partner. Het is een combinatie van fiets en autotechniek, wat heeft geleid tot een unieke applicatie op bedrijfsniveau. Deze bakfiets is geschikt als logistieke oplossing op zowel de first als de last mile.

Bekijk hier onze Urban Arrow!

De Urban Arrow Tender bakfiets is dé oplossing voor logistiek en industrie

De Urban Arrow Tender is een bakfiets met 3 wielen. Hierdoor is de Tender erg wendbaar, sterk én stabiel. Dankzij onderzoek en productie van verschillende prototypes hebben we ontdekt dat er veel toepassingen van de bakfiets mogelijk zijn in logistiek en industrie. Inmiddels hebben we verschillende modellen opgenomen in het assortiment, zoals de Flatbed. Opbouw van een festival, bouwmaterialen verplaatsen of meubels verhuizen in een binnenstad – het is allemaal mogelijk! Zo vervoert u op de Flatbed Plus bijvoorbeeld twee europallets.

Ervaar het gemak van deze bakfiets zelf

Wilt u ook een Urban Arrow Tender bakfiets aanschaffen om uw logistieke processen soepel in te richten? Bestel deze dan via de webshop van Fietskar.nl. Wilt u het gemak eerst een keer ervaren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Dan kijken we naar de mogelijkheden van een proefrit in de showroom in Hilversum.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

NIET GOED? GELD TERUG

DE FIETSKARREN SPECIALIST

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.