DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Urban Arrow Shorty bakfiets

Met de Urban Arrow Shorty haalt u een bakfiets in huis die de lengte heeft van een reguliere stadsfiets, maar die ruimte geeft aan ontzettend veel laadcapaciteit. De Shorty heeft de wendbaarheid en snelheid van een scooter, maar laat de uitstoot en de herrie achterwege. Ideaal om u te verplaatsen in de stad.

Bekijk hier onze Urban Arrow!

De Urban Arrow Shorty is de ideale bakfiets voor particulieren én bedrijven

De Urban Arrow Shorty bakfiets wordt gekenmerkt door diens futuristische vorm. De box is gemaakt van polypropylene (EPP), waardoor het een echte blikvanger is. De Urban Arrow Shorty is een bakfiets die ook goed inzetbaar is als cargobike voor bedrijven. Dankzij het deksel, een van de handige Urban Arrow accessoires, wordt het isolerend vermogen van de bak gemaximaliseerd. Het is tevens mogelijk om de bak op slot te doen. Dat is ideaal voor de bezorging van voedsel of het meenemen van gereedschap in de stad! Naast dit uitstekende exemplaar vindt u op onze website ook andere modellen van Urban Arrow. Zo koopt u bijvoorbeeld de Urban Arrow Tender voor logistieke toepassingen. De Urban Arrow Family is onder andere geschikt voor kinderen om in te zitten.

Bestel uw nieuwe bakfiets online

Wilt u een Urban Arrow Shorty aanschaffen als bakfiets? Bij Fietskar.nl in Hilversum helpen we u graag verder met deskundig advies, ook als u de bakfiets online gaat bestellen. In onze webshop vindt u alle specificaties van de verschillende Urban Arrow bakfietsen om te vergelijken. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt