DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Koop een Urban Arrow uit Amsterdam

Urban Arrow is een merk uit Amsterdam dat bakfietsen verkoopt. Fietskar.nl verkoopt familiefietsen en cargofietsen van dit merk. Deze fietsen bewondert u in onze webshop of tijdens een bezoek aan onze showroom in Hilversum. Bij onze vestiging is het ook mogelijk om een proefrit te maken op de fietsen waar u interesse in heeft. Bent u geïnteresseerd in een elektrische bakfiets van Urban Arrow uit Amsterdam? Dan bestelt u deze eenvoudig in de webshop of schaft u de bakfiets aan in onze winkel.

Bekijk hier onze Urban Arrow!

Word lid van de community van Urban Arrow en koop een bakfiets uit Amsterdam

Het merk Urban Arrow verkocht al duizenden bakfietsen vanuit Amsterdam, waardoor er een wereldwijde community is ontstaan met mensen die op de bakfietsen van dit merk fietsen. In Nederland zijn er bijvoorbeeld ook al fans van Urban Arrow in Utrecht. U heeft de keuze uit twee soorten elektrische bakfietsen van Urban Arrow uit Amsterdam, die we verkopen in onze webwinkel en showroom. Er zijn cargobakfietsen en bakfietsen waarin u uw kinderen en hond kunt vervoeren. Gebruikt u liever een fietskar in Amsterdam? Bekijk dan de modellen die we verkopen en vraag onze verkoopmedewerkers om persoonlijk advies.

Schaf een elektrische bakfiets aan en fiets comfortabel van A naar B

Koop een bakfiets van Urban Arrow bij ons in Hilversum en leg lange afstanden een stuk meer ontspannen af dan met een normale fiets. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze producten en bel naar 085 – 760 08 84. Wij helpen u graag met deskundig advies.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt