DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Thule Chariot fietskar

U koopt een Thule Chariot fietskar als u op zoek bent naar een veelzijdige kar. In de webshop van Fietskar.nl koopt u een van de vele Thule Chariot fietskarren die wij in ons assortiment hebben. Als u langskomt in onze showroom in Hilversum, de grootste van Nederland, kunt u al onze karren in het echt bewonderen. U vraagt hier om extra informatie en u maakt hier desgewenst een testrit.

Bekijk hier onze Thule Chariot fietskar!

Een Thule Chariot fietskar aanschaffen voor diverse doeleinden

Er zijn diverse modellen van de Thulie Chariot fietskar aanwezig in onze collectie fietskarren. U kunt deze fietskar namelijk gebruiken voor verschillende activiteiten. Afhankelijk van uw situatie, kiest u de fietskar van Thule die het beste bij u past. Zo koopt u hier een Thule Chariot fietskar:

  • Voor dagelijkse activiteiten
  • Voor een actieve levensstijl
  • Voor atleten en hun kinderen

Alle fietskarren van dit type kunt u zowel gebruiken om mee te fietsen als mee te wandelen. Bovendien zijn de karren eenvoudig compact op te vouwen én hebben ze een verstelbare duwbeugel.

Bekijk al onze modellen of vraag om advies

Wilt u een Thule Chariot fietskar aanschaffen, maar twijfelt u over het geschikte model voor u? Onze medewerkers staan voor u klaar. Stel uw vraag als u langskomt in onze showroom of als u belt naar 085 – 760 08 84. U kunt ook ons contactformulier invullen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt