DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Hoe koop ik de juiste Fietskar die past bij mijn gebruik?

Een fietskar kopen is iets moois en het plezier wat je ervan gaat beleven is natuurlijk ongekend. Maar veel merken en types maken de keuze voor de juiste fietskar misschien een beetje onoverzichtelijk. In deze handleiding nemen we onze klanten graag mee in de afwegingen en keuzes bij de aanschaf van een nieuwe fietskar.

Stappenplan:

Onderstaand een tweetal vragen die handig zijn om aan jezelf te stellen in het proces van keuze voor de perfecte fietskar.

1. Welk type gebruiker ben ik?

Een fietskar kies je in eerste instantie om te gebruiken achter de fiets. Maar er zijn een aantal verschillende soorten fietskarren waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er karren met ruimte voor 1 kind of karren voor 2 kinderen. Er zijn ook modellen die speciaal geschikt zijn voor het vervoer van bagage, een zogenaamde bagagekar. Je hebt hondenkarren en ook fietskarren die voor sportieve gebruikers zijn.

Er zijn globaal drie types fietskarren te onderscheiden:

  • fietskarren (voor 1 kind of voor 2 kinderen)
  • Bagagekarren
  • Hondenkarren

2. Hoe en waarvoor ga ik de fietskar gebruiken?

Bepalend voor het verder filteren van de keuze in de modellen die we aanbieden op fietskar.nl, is de manier waarop je het gebruik van een kar gaat inrichten. Ben je bijvoorbeeld van plan om te hardlopen achter de kar, kies dan voor een lichter model met een goede vering. Ga je lange tochten doen met de fietskar of ga je zelfs op vakantie? Kijk dan naar een kar waarin je wat meer spullen mee kunt nemen. Neem je veel spullen mee om ergens de tent op te kunnen zetten, kies dan voor een bagagekar met een voldoende laadcapaciteit. Uiteindelijk is er voor iedereen wel een juiste fietskar te vinden. Je kunt ons gerust een mailtje sturen of bellen.

service@fietskar.nl of  085 760 08 84 we zijn beschikbaar voor vragen en het geven van die laatste nuttige tip.

 

Hoe weet ik of mijn nieuwe fietskar op mijn fiets past?

Klanten vragen ons met regelmaat hoe het nu eigenlijk zit met de aansluiting op de fiets, kan dat wel, loop ik dan niet tegen problemen aan? Een goede vraag waar we graag een antwoord op geven. Er zijn verschillende manieren waarop een fietskar gekoppeld kan worden.

Op de naaf van de stadsfiets

De meeste stadsfietsen zijn zonder ingewikkelde aanpassingen geschikt voor het gebruik van een fietskar. De meeste fietskarren worden standaard geleverd met één koppeling voor de stadsfiets. Daarmee kun je dus in de meeste gevallen gelijk op pad met de gloednieuwe fietskar. De montage is heel simpel. De koppeling kom tussen de bestaande asmoer en het frame.

           

Op een fiets met snelspanner

Ook voor een fiets met een snelspanner is het mogelijk om een fietskar aan te sluiten. Hiervoor is vaak een extra accessoire

 

 

 

 

 

       Aan de steekas

 

 

 

 

Koppeling aan de zadelpen

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt