DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar en wandelwagen in één

Bent u op zoek naar een fietskar die ook als wandelwagen dient? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Fietskar.nl beschikken we namelijk over een groot assortiment aan fietskarren van de meest hoogwaardige kwaliteit. Al sinds 1982 specialiseren we ons in allerlei soorten fietskarren, en daarom hebben we dus ook een fietskar voor u die u tegelijkertijd als wandelwagen kunt gebruiken.

Bekijk hier onze fietskarren!

U bent extra mobiel met een fietskar en wandelwagen in een

Omdat u deze fietskar aan uw fiets kunt koppelen en deze tegelijkertijd als wandelwagen kunt gebruiken, bent u extra mobiel. Wilt u een rondje wandelen met uw baby, maar wilt u hiervoor eerst naar een mooie en rustige omgeving fietsen? Dan biedt deze fietskar voor uw kind de ideale uitkomst! U koppelt de fietskar eerst aan uw fiets terwijl u naar de bestemming fietst en koppelt hem vervolgens los om samen lekker te gaan wandelen. In onze webshop en winkel hebben we deze fietskarren van diverse topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietskar van Burley? Of wilt u liever een Croozer fietskar kopen? De keuze is aan u.

Vraag onze medewerkers om advies op maat

Wilt u graag een fietskar kopen die u ook als wandelwagen kunt gebruiken, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Wij geven u graag advies op maat. Dat is de service waar u bij ons op kunt rekenen. U bestelt uw fietskar eenvoudig vanuit uw woonplaats Rotterdam of u komt in onze showroom in Hilversum langs voor een testrit.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt