DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar en wandelwagen in één

Bent u op zoek naar een fietskar die ook als wandelwagen dient? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Fietskar.nl beschikken we namelijk over een groot assortiment aan fietskarren van de meest hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vindt u dus zeker de juiste fietskar die gelijk als wandelwagen dient.

Bekijk hier onze fietskarren!

U bent extra mobiel met een fietskar en wandelwagen in één

Omdat u de fietskar aan uw fiets kunt koppelen en deze vervolgens als wandelwagen kunt gebruiken, bent u extra mobiel. Wilt u een rondje fietsen met uw baby, maar wilt u daarna in de mooie en rustige omgeving wandelen? Dan biedt deze fietskar voor uw kind de ideale uitkomst! U koppelt de fietskar eerst aan uw fiets, rijdt naar uw bestemming en koppelt hem vervolgens los om samen lekker te gaan wandelen. Dan hoeft u geen buggy mee te nemen op de fiets. In onze webshop en winkel hebben we deze soort fietskarren van diverse topmerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een fietskar van Burley? Of wilt u liever een Croozer-fietskar kopen? De keuze is aan u.

Vraag onze medewerkers om advies op maat

Wilt u graag een fietskar kopen die u ook als wandelwagen kunt gebruiken, maar vindt u het lastig om een keuze te maken uit ons ruime aanbod? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 760 08 84. Wij geven u graag advies op maat. Dat is de service waar u bij ons op kunt rekenen. Bestel uw fietskar eenvoudig vanuit uw woonplaats Rotterdam of kom langs in onze showroom in Hilversum voor een testrit.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt