DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar voor een elektrische fiets

Bent u op zoek naar een fietskar die geschikt is voor een elektrische fiets? Laat u dan informeren door onze professionals. Bij Fietskar.nl hebben we namelijk te allen tijde een geschikte fietskar voor u in ons aanbod. Omdat we inmiddels meer dan dertig jaar ervaring hebben in deze branche, rekent u bij ons op het beste advies omtrent de fietskar voor uw elektrische fiets. Ontdek ons aanbod online of kom langs in onze winkel in Hilversum. Wij zijn u in beide gevallen graag van dienst.

Bekijk hier onze fietskarren!

Welke fietskar is het meest geschikt voor uw elektrische fiets?

Welke fietskar het meest geschikt is voor uw elektrische fiets, hangt voornamelijk af van uw wensen en uw doel met de fietskar. Wilt u bijvoorbeeld graag een fietskar die u ook als wandelwagen kunt gebruiken? Of heeft u andere wensen? Wat uw ideeën ook zijn; wij horen ze graag. Met onze professionele hulp is een fietskar kopen een eitje. We maken het u namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk.

Ontdek ons aanbod vandaag nog

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan fietskarren? Bekijk ons assortiment dan online of kom langs in onze winkel in Hilversum. We verwelkomen u graag en voorzien u van advies op maat. Indien u online shopt, kunt u voor persoonlijk advies contact met ons opnemen met via het telefoonnummer 035 62 49 102.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt