DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een fietskar voor uw baby aan uw racefiets

Wilt u graag een fietskar voor uw baby aanschaffen, waarmee u heerlijk met uw kindje kunt fietsen op de racefiets? Dan biedt de webshop van Fietskar.nl uitkomst! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan fietskarren. Zo vindt u bijvoorbeeld een fietskar die u aan uw racefiets kunt koppelen, zodat u uw baby veilig overal mee naartoe kunt nemen. U kunt het assortiment online of in onze zaak in Hilversum bekijken.

Bekijk hier onze fietskarren!

In welke fietskar zit uw baby veilig tijdens een ritje op de racefiets?

In ons assortiment vindt u diverse fietskarren die speciaal zijn ontworpen voor sportieve activiteiten. Zo heeft Thule diverse fietskarren in sportieve modellen op de markt gebracht. Deze sportieve fietskarren fungeren door de uitklapbare wielen ook als wandelwagen. Dit is ideaal als u met uw racefiets een tochtje wilt maken naar een plek waar u kunt wandelen met uw kindje. De karren van dit merk blinken uit in gebruiksgemak, veelzijdigheid en duurzaamheid. Maar natuurlijk is er ook veel aandacht besteed aan veiligheid en stevigheid bij het ontwerpen van deze fietskarren. De kar moet immers comfortabel blijven voor uw baby terwijl u op uw racefiets zit. Daarom zijn de fietskarren voor kinderen op alle mogelijke veiligheidsnormen getest door meerdere internationale organisaties.

Ontdek ons complete aanbod

Natuurlijk hebben we diverse fietskarren om uw baby’tje in te zetten in ons online aanbod. Of u nu een fietskar voor uw racefiets zoekt of een model zoekt dat ook fungeert als buggy; wij hebben voor ieder wat wils! Ontdek ons aanbod online of bezoek onze winkel in Hilversum. Bij eventuele vragen neemt u contact met ons op via 085 – 760 08 84.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt