DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Urban Arrow bakfiets

Met de Urban Arrow bakfiets kiest u voor een unieke manier van kinder- of cargovervoer. De combinatie van design, veiligheid, stabiliteit en comfort maakt deze bakfiets tot een ideale vervoersoplossing in de stad.Een bakfiets kopen in Hilversum

Een bakfiets kunt u kopen in onze winkel in Hilversum. Fietskar.nl is opgericht in 1982 en richt zich vanaf het begin op fietskarren, bakfietsen en bijbehorende accessoires. Wij beschikken over een fysieke showroom en over een webshop, waardoor het voor klanten in het hele land én België mogelijk is om onze producten te kopen. Neem een kijkje in onze webwinkel en ontdek ons assortiment of kom langs in Hilversum en maak een proefrit op de bakfiets die u wilt kopen.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Profiteer van een licht fietsende bakfiets als u deze gaat kopen bij ons in Hilversum

Welke bakfiets u ook besluit te kopen in onze winkel in Hilversum, iedere bakfiets fietst licht. Zo fietst u met en zonder bagage in de bak fijn van de ene naar de andere plek. Zet u uw kinderen af bij school? Dan gebruikt u de bakfiets vervolgens voor het vervoer van boodschappen van de supermarkt naar huis. Als u een lange afstand fietst met vracht, dan is een elektrische cargobike zeker een aanrader, maar elektrische ondersteuning is ook bij meer bakfietsen een mogelijkheid. Bent u eerder op zoek naar een fietskar om aan uw huidige fiets te monteren? Bekijk dan de fietskarren in Hilversum.

Koop de bakfiets in onze showroom of bestel deze in de webshop

Ontdek de merken waar we bakfietsen van verkopen en probeer tijdens uw bezoek verschillende modellen uit. Wilt u een bakfiets in Hilversum kopen van het Amsterdamse Urban Arrow of heeft u een ander merk op het oog? Wij helpen u graag in het maken van de keuze. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze bakfietsen. Bel naar 085 – 760 08 84 of vul het contactformulier in, we staan u met plezier te woord.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt