DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Een bakfiets kopen voor in Den Haag

Een bakfiets kunt u bij ons kopen, zodat u daarmee comfortabel van A naar B fietst in Den Haag. Fietskar.nl heeft een fysieke showroom in Hilversum. Als u in Den Haag woont, rijdt u in ongeveer een uur naar onze vestiging. Tijdens een bezoek is het mogelijk om een proefrit te maken. Welke bakfiets gaat u kopen voor uw fietstochten?

Bekijk hier onze bakfietsen!

Door een bakfiets te kopen, vervoert u cargo en uw kinderen comfortabel door Den Haag

In ons assortiment komt u diverse bakfietsen tegen. Wilt u graag een bakfiets kopen, zodat u zich met uw kinderen en/of trouwe viervoeter comfortabel door de stad verplaatst? Dan zijn er genoeg familiebakfietsen beschikbaar in onze winkel. We verkopen onder andere hoogwaardige bakfietsen van merken zoals:

Als u vaak verre stukken fietst, is een elektrische cargobike ook zeker een aanrader. Bedenk goed waar u de bakfiets, die u bij ons kunt kopen, voor gaat gebruiken, zodat u het juiste model aanschaft.

Koop de fiets die helemaal aansluit bij uw wensen

We denken graag mee over welke bakfiets u het best kunt kopen. Spreek in de winkel een medewerker aan of bel naar 085 – 760 08 84 als u voorafgaand aan uw winkelbezoek al vragen heeft. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het vinden van uw ideale fiets.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt