DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Vragen? Bel: 085 - 760 08 84

Verplaats u in Den Haag door een bakfiets te kopen

Een bakfiets kunt u bij ons kopen, zodat u daarmee comfortabel van A naar B fietst in Den Haag. Fietskar.nl heeft een fysieke showroom in Hilversum. Als u in Den Haag woont, rijdt u in ongeveer een uur naar onze vestiging. Tijdens een bezoek is het mogelijk om een proefrit te maken. Welke bakfiets gaat u kopen voor uw fietstochten in Den Haag? Bekijk ons assortiment en schaf de gewenste fiets aan.

Bekijk hier onze bakfietsen!

Door een bakfiets te kopen vervoert u cargo en uw kinderen comfortabel door Den Haag

In ons assortiment komt u diverse bakfietsen tegen. Wilt u graag een bakfiets kopen, zodat u zich met uw kinderen en/of trouwe viervoeter comfortabel door Den Haag verplaatst? Dan zijn er genoeg familiebakfietsen beschikbaar in onze winkel. Boodschappen vervoert u eveneens gemakkelijk van de supermarkt naar huis. Als u vaak verre stukken fietst, is elektrische ondersteuning ook zeker een aanrader. Bedenk goed waar u de bakfiets, die u bij ons kunt kopen, voor gaat gebruiken in Den Haag, zodat u het juiste model aanschaft. We verkopen onder andere bakfietsen van merken als:

Koop de bakfiets die helemaal aansluit bij uw wensen

We denken graag mee over welke bakfiets u het best kunt kopen voor uw leven in Den Haag. Spreek in de winkel een medewerker aan of bel naar 085 – 760 08 84 als u voorafgaand aan uw winkelbezoek al vragen heeft. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

raincover_plus_van_urban_arrow_.jpg_3
Carqon_bakfiets-leasen-fietskar-nl

Online Reviews

Omdat de mening van de klant belangrijk is werken wij met het review systeem van Kiyoh. Wij vragen elke klant na een bestelling hun mening te geven over onze webshop. Zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wij hebben ons gespecialiseerd in fietskarren van hoge kwaliteit. Onze service is daar een onderdeel van. En de ervaringen van u als klant zijn voor ons een indicatie hoe we ervoor staan.

DE FIETSKARREN SPECIALIST

ADVIES IN ONZE WINKEL

30 DAGEN BEDENKTIJD!

Wij bieden de beste service en onderhoud

Profiteer van gedegen advies en reken op deskundigheid die we sinds 1982 hebben opgebouwd. We voorzien u van betrouwbaar advies op maat als u op zoek bent naar een bakfiets van Bakfiets.nl. Onze verkopers staan voor u klaar in de showroom en helpen u graag aan het juiste vervoermiddel, zodat u binnenkort over de weg fietst met uw trouwe viervoeter of kinderen in de bak van uw fiets.

Selecteer een Afleverpunt